Jortour Fashion Brands

Gaseste in site-ul nostru locul tau de inspiratie.
Creșteți nivelul de încredere cu ținute minunate asortate, înlocuiți-vă și îmbunătățiți-vă garderoba. Suntem cu ochii pe noi forme și culori.

SCOPUL NOSTRU

Ne asiguram că entuziaștii noștri de modă își gasesc cea mai bună ținută și revin fericiti și mulțumiti datorita serviciilor noastre de asistență pentru clienți conduse de pasiune. Suntem deschisi la noutati.

Jortour este unul dintre centrele autentice din Marea Britanie pentru o varietate de modele de modă realizate la nivel local, in sediul central din Kings Cross, N1C4AA Londra, în Regatul Unit și care operează în regiunile regionale și internaționale din întreaga lume.

Motivati de industria modei din Londra, Jortour a provocat o tranziție și o instituție cu modele inspirate din Anglia, realizând eforturi atemporale de educație și diversitate remarcabilă care se întinde pe arena externă.

Jortour este o casa de renume care posedă tăieturi cu perfecțiune prin utilizarea țesăturilor super purificate cu un nivel extraordinar de excelență. Ținta noastră se îndreaptă către londonezii de înaltă clasă și alte persoane din restul lumii, care includ bărbați de stat și femei, personal corporativ și toate persoanele care iubesc moda cu entuziasm.

Suntem chemați să proiectăm, să generăm, să furnizăm articole de îmbrăcăminte extraordinare și de calitate lansate inovator pe piață, realizate prin noi modele, utilizarea unor țesături excelente, cusături de mână personalizate, strategie de preț corectă și mecanisme eficiente de aprovizionare.

LET’S DRESS UP | A FI PUS LA PUNCT

INCALTAMINTE

Cumpărați după produs sau activitate.

HAINE

Pur și simplu cumpărați după produs sau gamă

BRANDING

Ne place să ne expunem portofoliul

PHOTOGRAPHY

Angajam tineri pentru a oferi suport educational intern.

Jortour Fashion Brand

Descopera !

Distingeți-vă și fii excelent la locul de muncă alături de colegi, cu modele personalizate realizate de Jortour. Indiferent de mărimea corpului, finisajul general și tăieturile fine sunt atât de precise pentru a impresiona pe oricine.

Istoria companiei noastre

Demonstrarea procesului de proiectare și dezvoltare