[nextend_social_login_register_flow]

CINE SUNTEM

Adresa site-ului online este: https://jortour.com/

Multumim pentru vizita.

INFORMATIA RETINUTA

Politica noastră de confidențialitate explică motivul pentru care colectăm informațiile clientului în scopul utilizării, dezvăluirii și gestionării detaliilor personale ale clientului furnizate prin intermediul site-ului nostru sau din orice alt punct relevant pentru afacerea noastră. Această politică de confidențialitate se aplică fără constrângeri oricărei entități care folosește site-ul nostru, creează un cont prin înregistrare așa cum este subliniat în Termenii și condițiile noastre.

Când accesați site-ul Jortour, ajungeți la un acord cu politica noastră de confidențialitate și implică mecanismele pe care le folosim în utilizarea informațiilor dvs. personale ca titular al contului sau nu. Dacă nu acceptați Politica noastră de confidențialitate furnizată, ar trebui să vă opriți din utilizarea site-ului nostru și / sau furnizarea oricărui detaliu pe site-ul nostru.

1. MESAJE

Acesta constă în caracteristicile și / sau caracteristicile mesajului trimis, care include ora, datele, precum și conținutul mesajului respectiv trimis către Jortour de către clienții / utilizatorii înregistrați sau neînregistrați.

2. INFORMATIII PLATI

Toate informațiile de plată colectate în timpul plasării comenzii de pe site-ul nostru în legătură cu produsele disponibile în stoc. Sunt colectate detaliile cardurilor de credit / debit și / sau orice informații suplimentare despre procedurile de facturare, cum ar fi datele pentru tranzacții, numerele cardului, datele de expirare, adresele clientului, precum și codurile CVV.

3. FORMULAR DE CONTACT

Jortour colectează informațiile dvs. generale despre cont, cum ar fi numele dvs. juridice, informațiile de contact, data nașterii, numele de utilizator, parola și alte detalii relevante furnizate prin intermediul site-ului, evenimentelor de modă sau din magazine.

4. INFORMATII TEHNICE

Adresa IP a utilizatorului și alte detalii tehnice conexe provin de la serverele relevante, așa cum sunt utilizate de utilizator și de alți furnizori Aceste detalii se referă la date la accesarea site-ului web. Acest lucru explică foarte mult modul în care clientul utilizează datele site-ului.

5. ALTE FORME DE DATE

Ne rezervăm dreptul de a colecta orice alte informații considerate necesare pentru noi atunci când utilizați site-ul nostru web și / sau vă amestecați cu noi în așa fel încât datele dvs. să ajungă la noi.

6. INFORMMATII FARA LEGATURA

Orice alt tip de informații detaliate prezentate mai sus, pe care le adunăm și / sau considerăm anonime, astfel încât să nu vă fie conectate la un moment dat.

7. CUM ADUNĂM INFORMAȚII

Jortours colectează detaliile clientului și / sau orice alte informații prin intermediul unuia sau în mai multe moduri, cum ar fi

  1. Prin intermediul formularelor online furnizate pe site-ul nostru web sau pe celelalte părți ale site-ului nostru găzduit printr-un desktop, laptop, tabletă sau un smartphone.
  2. Prin formularele manuale complet umplute, generate de noi.
  3. Prin intermediul Serviciului de mesagerie scurtă disponibil și activat pe smartphone-uri și / sau alte telefoane, e-mail și orice altă formă potențială de comunicare.
  4. Prin orice informație înregistrată de către reprezentantul nostru de asistență pentru clienți printr-un apel înregistrat la telefon.
  5. Prin sondaje efectuate din când în când și sau;
  6. Prin evenimentele de modă / îmbrăcăminte pe care le organizăm din când în când sau pur și simplu din magazinele noastre din Londra

Informatii Locatie: Jortour colectează informații cu privire la locația dvs. pe care se bazează în mod normal

Puncte de unde vă conectați de pe dispozitivul dvs. conectat la internet

Prin intermediul aplicației noastre, care are capacități GPS pentru a monitoriza detaliile locației dvs. la ora actuală.

8. INFORMAȚIILE ADUNATE / SURSE

Jortour folosește detaliile pe care le acordați pentru identificarea simplă a persoanelor și părților cu care avem de-a face. Acest lucru asigură furnizarea detaliilor personalizate și a produselor oferite, care să permită terților să își afișeze anunțurile. De asemenea, colectăm informațiile de la dvs., astfel încât să ușurăm comunicarea și să o gestionăm. Informațiile obținute ne ajută, de asemenea, să ne angajăm să îndeplinim comenzile pentru produsele plasate de un client. Informațiile pe care le colectăm de la clienți ne ajută și la furnizarea informațiilor noastre de marketing, a ofertelor de produse și a oricărui alt conținut pe care îl considerăm esențial pentru client.

Dacă doriți să fiți eliminat din baza noastră de date și orice legătură cu lista noastră de marketing, puteți continua să ne trimiteți un e-mail lahello@jortour.com și vă vom sterge.

Avem dreptul să facem ajustări la această Politică de confidențialitate din când în când, astfel încât este necesară revizuirea regulată a acestui site.

Dacă aveți îngrijorări în legătură cu politica generală de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul contactelor noastre, conform prevederilor.